• ADVOCATEN

Mr. R.C. (Rob) Breuls

Mr. Rob Breuls is sinds 1998 verbonden aan het kantoor en in 2000 beëdigd tot advocaat. Hij werkt met een open vizier. Door de jarenlange opgedane kennis en ervaring is Rob Breuls een betrouwbare en kritische advocaat. Hij werkt grondig en resultaatgericht, met het oog op het belang van zijn cliënt.

Rob Breuls is werkzaam in het civiele recht in het algemeen (algemene praktijk), waarbij hij zich met name heeft toegelegd op het arbeidsrecht, het huurrecht, het sociaal zekerheidsrecht en (letsel)schadezaken. Hij adviseert en procedeert voor zowel particulieren en ondernemingen (van MKB tot multinationals) op meerdere rechtsgebieden.

Rob Breuls volgde met succes de postacademische leergang Arbeidsrecht (PALA). Hij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten in het Arrondissement Limburg (VAAAL).

Rob Breuls is tevens mediator en bekleedt bovendien diverse bestuursfuncties.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heeft Rob Breuls de rechtsgebieden algemene praktijk, arbeidsrecht, huurrecht en sociaal zekerheidsrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

webversie-8206