• KANTOOR

Bronneberg Breuls Advocaten

In 1993 werd het toenmalige Bronneberg Advocaten opgericht door Mr. Frans Bronneberg. In 1998 trad Mr. Rob Breuls toe tot het kantoor. In de huidige vorm bestaat het kantoor sinds 2000. In 2022 werd de kantoornaam gewijzigd in Bronneberg Breuls Advocaten.

Bronneberg Breuls Advocaten is de handelsnaam van het samenwerkingsverband tussen Bronneberg Advocaten B.V. en Breuls Advocaten B.V.

Bronneberg Breuls Advocaten werkt voor zowel het bedrijfsleven als voor particulieren en voert een algemene praktijk. Het kantoor houdt zich met name bezig met het civiele recht en heeft als aandachtgebieden arbeidsrecht, personen- en familierecht, letselschade, incassozaken, huurrecht, etc. Mr. Rob Breuls en Mr. Frans Bronneberg zijn in het arbeidsrecht gespecialiseerd. Met name in dit rechtsgebied onderscheidt Bronneberg Breuls Advocaten zich van andere kantoren.

De aangesloten advocaten zijn lid van ten minste één specialisatievereniging. Door deze specialisaties kan optimale kwaliteit worden geleverd. Daarbij staat een persoonlijke en integere benadering voorop.  De aan Bronneberg Breuls Advocaten verbonden advocaten zijn tevens mediator.

Het kantoor is aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur en voldoet aan de kwaliteitstoets rechtshulp van de Nederlandse Orde van Advocaten. De Raad voor Rechtsbijstand heeft Bronneberg Breuls Advocaten aangewezen als een High Trust kantoor.

Op de dienstverlening van Bronneberg Breuls Advocaten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Bronneberg Breuls Advocaten respecteert uw privacy en verwerkt persoonsgegevens conform de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bronneberg Advocaten heeft daartoe een privacy-beleid opgesteld.

Bronneberg Breuls Advocaten is gevestigd in een ruim karakteristiek pand uit begin jaren '60 aan de Rijksweg Zuid 207 te Geleen. In de loop der jaren hebben diverse verbouwingen en aanpassingen plaatsgevonden, waardoor thans sprake is van een modern en energieneutraal kantoorpand. Het kantoor beschikt over meer dan voldoende eigen parkeerplaatsen en is ook middels openbaar vervoer goed bereikbaar.